A Wall is a Screen

Har du inte följt med på någon av vandringarna med A Wall is a Screen har du verkligen missat något! A Wall is a Screen kan närmast beskrivas som kringvandrande filmvisningar där byggnader i staden får nytt liv genom att för en stund bli temporära filmdukar. Under festivalen arrangeras en vandring för vuxna på fredagen och en vandring för familjer på lördagen. Båda visningarna har fri entré!

Konstnärsgruppen bakom A Wall is a Screen kommer vid dessa unika visningar att lysa upp fasader och byggnader och förvandla centrala Uppsala till en alldeles speciell visningsplats. Kom och upplev Uppsala på ett helt nytt sätt. Vandringen kommer stanna vid ett antal platser och på varje plats visas en kortfilm som är särskilt utvald för just den miljö den visas i. Filmerna är hemliga och blir en överraskning för de som följer med på vandringen. Häng med på ett av årets roligaste filmevenemang! Genomförs i alla väder!

 

VANDRINGAR 2019:

Fredag 25/10 kl 19:00 – 20:30 – Vandring för vuxna: Halloweenspecial! (mötesplats: utanför Reginateatern)

Lördag 26/10 kl 17:30 – 18:30 – Vandring för familjer (mötesplats: inne i Forumkvarteret)

 

A Wall is a Screen arrangeras av Uppsala Internationella Kortfilmfestival och Uppsala Citysamverkan i samarbete med A Wall is a Screen.

Varmt välkomna!

 

 

Annonser