FESTIVALEN TOLKAR MIDAIRCONDO 5 MARS

MARKER_1

I samarbete med Uppsala Konsert & Kongress arrangerar Uppsala Internationella Kortfilmfestival en konsert kombinerad med en kortfilmsvisning. Kortfilmerna visas separat innan spelningen med bandet Midaircondo. Filmerna har valts ut för att de på olika sätt kan ses som en tolkning av bandets musik.

5 mars kl 19:30, Uppsala Konsert & Kongress sal C.

 

Filmprogram:

Glad
Petra Zlonoga, Kroatien 2014, 6 min.

Necessary Games – Necessity
Sophie Hyde, Australien 2009, 8 min.

City Paradise
Gaëlle Denis, UK 2004, 6 min.

Marker
Susanna Wallin, Sverige 2009, 12 min.

Papillon d’amour
Nicolas Provost, Belgien 2003, 4 min

 

Biljetter till visningen/konserten kostar 100 kronor och köps via Uppsala Konsert & Kongress. För mer information besök www.ukk.se.

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe