FESTIVALEN TOLKAR THE HANGED MAN 14 FEBRUARI

its_time_for_supper

I samarbete med Uppsala Konsert & Kongress arrangerar Uppsala Internationella Kortfilmfestival en konsert kombinerad med en kortfilmsvisning. Kortfilmerna visas separat innan spelningen med bandet The Hanged Man. Filmerna har valts ut för att de på olika sätt kan ses som en tolkning av bandets musik.

14 februari kl 19:30, Uppsala Konsert & Kongress sal C.

 

Filmprogram:

Tiniest Dreams
Österrike 2014. Experimentfilm. 6 min. Randy Sterling Hunter

L’Europe Moderne
Sverige 2013. Dokumentär. 13 min. Maja Kekonius

Drömmar från skogen
Sverige 2009. Animation. 9 min. Johannes Nyholm

I’m Leaving on Wednesday
Sverige 2012. Dokumentär. 10 min. Clara Bodén

It’s Time for Supper
Japan 2013. Animation. 9 min. Saki Muramoto

 

Biljetter till visningen/konserten kostar 100 kronor och köps via Uppsala Konsert & Kongress. För mer information besök www.ukk.se.

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe