Kortfilmfestivalen tolkar Unai

magicmiles

Kortfilmshösten drar igång på riktigt den 10 september kl 19:30 då Uppsala Internationella Kortfilmfestival och Uppsala Konsert & Kongress bjuder på en kortfilmsvisning kombinerad med en spelning med Unai. I programmet visas fem kortfilmer i olika genrer med en sammanlagd speltid på cirka 40 minuter. Filmerna har valts ut som en tolkning av Unais musik. Visningen och spelningen äger rum i Sal C på Uppsala Konsert & Kongress.

 

Biljetter köps via Uppsala Konsert & Kongress och kostar 100 kronor. Läs mer på UKKs hemsida.

 

Filmer:
Ealli guoddá joavkkus, Egil Pedersen, Norway 2013, fiction, 5 min
Crosscuts, Tijmen Hauer, Regina Kelaita, Netherlands 2011, experimental, 5 min
Split of a Second, John Boisen, Björn Fävremark, Sweden 2012, documentary, 9 min
Tape Generations, Johan Rijpma, Netherlands 2010, experimental/animation, 3 min
Magic Miles, Audrey Lam, Australia 2014, fiction, 16 min

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe