Country: Belgium

LES NAVETS BLANCS EMPECHENT DE DORMIR

1. Hitta en betryggande förklaring för en släng av sömnlöshet: intagandet av rovor. 2. Iaktta passionens mekanismer. 3. Undfly otillräckliga idéer. Det här är en berättelse om att göra slut.

Continue Reading

THE REMEMBERED FILM

Unga soldater från forna krig strövar runt i skogen. I intervjuer delar de minnen som de inte själva kan ha upplevt, men som slagit rot i deras medvetande. Så uppdagas banden mellan krig och föreställning, historia och representation, verklighet och fantasi.

Continue Reading

LÂCHEZ LES CHIENS

Anouck slits våldsamt mellan de två männen i sitt liv: mellan sin vakthund till man och sin vilda valp till lillebror. Natten till pojkens artonårsdag exploderar allt, och Anouck är på väg att bryta sig loss.

Continue Reading

WILDEBEEST

Att åka på safari är en dröm för många. För medelåldersparet Linda och Troyer förvandlas plötsligt den bekväma resan till ett äventyr då de blir kvarglömda i vildmarken.

Continue Reading

GIRLHOOD

Denna film vill tänja på gränserna kring det stereotypa konceptet av vad kvinnlighet
innebär. Regissören återvänder till sin barndom, där hon börjar ifrågasätta sitt korta hår,
avsaknaden av bikinitoppen och oansvarigt trädklättrande.

Continue Reading

DEER BOY

En jägares son räknar hoppande hjortar och somnar. En av dem blir skjuten, en blöder lite, en annan linkar bort från ängen. Hornen växer och växer på pojkens huvud och skär varje natt hål i kudden. Filmen är en skräcksaga om instinkt.

Continue Reading

Annonser