Country: Chile

TELEVISIÓN NACIONAL

MAFI är en ideell organisation som stöttar Chiles kollektiva minne genom att samla in och bevara ljud- och bildmaterial. De eftersträvar en visuell återspegling av samhället.

Continue Reading

SNAP

Fragment från vardagslivet skildras genom ett Snapchatfilter. Alexa samlar in pengar till sinkönskorringering. Alfonso vill att livet ska vara mer än det här och Bastian lär känna sin dragpersona.

Continue Reading

RAPAZ

När en ung man anklagas för att ha stulit en mobiltelefon samlas en mobb i ett försök att hålla kvar honom tills polisen kommer. Några slår honom, några svär åt honom, andra försöker försvara honom. Ariel måste välja vems sida han står på.

Continue Reading

NI LA HORMIGA MÁS FILÓSOFA

Ett nytt världskrig har ödelagt världen och skapat extrema levnadsvillkor för mänskligheten. Lidande tillhör vardagen. Anonyma arbetsmyror i den nya världens stack berättar om den sorgliga verkligheten i en dekadent tidsålder.

Continue Reading

FRACASADA

Claudia är transaktivist. Hon studerar sociologi på universitetet och kämpar för att förändra världen. Men hon vet att trots allt hårt arbete hon lagt ner på sin karriär kommer hon aldrig att helt och fullt bli en del av universitetsvärlden. Hon säger åtminstone att hon inte bryr sig. Claudias mamma, som inte kan läsa eller skriva men tolkar världen på sitt eget sätt, inspirerar Claudia att skapa sin egen världsbild.

Continue Reading

OJOS DE LINTERNA

Vilse på Santiagos mörka gator möter Moni en låtsaskompis från sin barndom med stora, lysande ögon som väcker mardrömmar från förr till liv. Oförmögen att skilja mellan dröm och verklighet försvinner hon in i sin egen föreställningsvärld.

Continue Reading

SELVA

Land fördriver och havet dränker, avsked upprepas i alla generationer. Selva dansar i röster och minnen, i det spel som förbereder henne för den oundvikliga separationen.

Continue Reading

HOMBRE ELECTRICO

Under energikrisen, som orsakats av den globala uppvärmningen, uppfinner Gaston yrket elektrisk man. Cyklande på en bisarr cykel lyser han upp stunder i folks liv. I öknen har han bara sällskap av sin sängliggande mamma och varje kväll cyklar han på sin cykel för att kunna spela hennes favoritlåt.

Continue Reading

Annonser