Country: Danmark

DARK, DARK WOODS

Prinsessan Maria kastas fram och tillbaka mellan sina olika plikter som prinsessa tills hon till slut får nog och slungas in i en mörk skog full av monster.

Continue Reading

HEIDI

En filmmakare blir vän med en kubansk flicka på väg att bli vuxen. Fascinerad av flickans oskuldsfulla uttryck och glädje, beslutar hon sig för att försöka fånga det på film. Men när kameran går igång, är fröjden hon ville fånga som bortblåst.

Continue Reading

THIS PLACE WE CALL OUR HOME

Ukraina, sommaren 2014. Krig är mer en stämning än kall fakta. Genom musik får vi besöka samhällets alla skikt. I diktens form får vi veta hur det känns när ens land befinner sig i en oövervinnerlig konflikt.

Continue Reading

KUUNTELE

En kvinna i burka tar med sin son till polisen för att komma bort från sin make som misshandlar och hotar att döda dem. Den tilldelade tolken förvränger kvinnans ord och undanhåller därmed allvaret i hennes situation från polisen.

Continue Reading

HOME IS NOT HERE

Det här är en historia om två barn som är fast i en pappersstad vid en kall, nordlig strand. Havet berättar sina hemligheter för barnen. Byn är fast i det förflutna, men barnen vill fly.

Continue Reading

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe