Country: Grekland

WASHINGTONIA

Washingtonia är ett alternativt namn på Aten, en plats där både människor och djur drabbas av sommarsorg på grund av hettan. Washingtonia inleds när giraffens hjärta inte längre går att höra. Washingtonia är den enda palm vars hjärta inte äts av den röda skalbaggen, eftersom det är litet och torrt och ingen gillar små och torra hjärtan.

Continue Reading

YELLOW FIEBER

Plötsligt täcktes Aten av ett konstigt gult damm. Först trodde alla att det var svavel men inom några timmar utbröt den gula febern. Ingen kunde ana vad som skulle ske härnäst och ingen kunde ana att staden skulle bli en skog av palmer. Yellow Fieber är en historia om att mista en stad.

Continue Reading

FLOWERS AND BOTTOMS

En anonym man sitter i ett mörkt rum och tittar på en obskyr film som heter Flowers and Bottoms, en surrealistisk berättelse om längtan och förlust, uppbyggd av stilleben med blommor och rumpor

Continue Reading

FLOWERS AND BOTTOMS

En okänd man sitter i ett mörkt rum och tittar på en obskyr film som heter Flowers and Bottoms, en surrealistisk berättelse om längtan och förlust, uppbyggd av stilleben med blommor och rumpor.

Continue Reading

THE SEED

I en nära framtid där företag har tagit över alla naturresurser finns en ensam rebell, Nala, som kämpar för att bryta mot systemets regler.

Continue Reading

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe