Country: Grekland

FOX

Aten, Grekland. Mitt i värmeböljan lyssnar Stephanos på rap och tränar, samtidigt som hans mamma planerar dagens aktiviteter. Efter ett bråk dem emellan lämnas Stephanos ensam hemma med uppgiften att ta hand om sina två yngre syskon och familjens hund Lucy. Detta skulle bli den sista sorglösa dagen i de tre syskonens liv.

Continue Reading

ΤΟ ΔΆΣΟΣ

Välkomna, mina damer och herrar. Jag är er guide, och jag hoppas att vi ska komma bra överens. Det här är något du bara får chansen att uppleva en gång i livet.

Continue Reading

AN EXCAVATION OF US

En båt färdas genom en grotta som döpts efter legenden om Marie Jeanne, en kvinnlig soldat som kämpade i den haitiska revolutionen. Det är denna strid i hennes grotta som kommer att bli historiens mest framgångsrika slavrevolution.

Continue Reading

EKTORAS MALO : I TELEFTEA MERA TIS CHRONIAS

Nyårsafton gryr i en månkysst bil, och Sofia har en dröm som hon inte berättar för någon: under en vandring genom öknen får hon reda på att hon är sjuk. Hon låtsas som att hon inte bryr sig om det. Har hon förlorat sitt hjärta?

Continue Reading

WASHINGTONIA

Washingtonia är ett alternativt namn på Aten, en plats där både människor och djur drabbas av sommarsorg på grund av hettan. Washingtonia inleds när giraffens hjärta inte längre går att höra. Washingtonia är den enda palm vars hjärta inte äts av den röda skalbaggen, eftersom det är litet och torrt och ingen gillar små och torra hjärtan.

Continue Reading

YELLOW FIEBER

Plötsligt täcktes Aten av ett konstigt gult damm. Först trodde alla att det var svavel men inom några timmar utbröt den gula febern. Ingen kunde ana vad som skulle ske härnäst och ingen kunde ana att staden skulle bli en skog av palmer. Yellow Fieber är en historia om att mista en stad.

Continue Reading

FLOWERS AND BOTTOMS

En anonym man sitter i ett mörkt rum och tittar på en obskyr film som heter Flowers and Bottoms, en surrealistisk berättelse om längtan och förlust, uppbyggd av stilleben med blommor och rumpor

Continue Reading

FLOWERS AND BOTTOMS

En okänd man sitter i ett mörkt rum och tittar på en obskyr film som heter Flowers and Bottoms, en surrealistisk berättelse om längtan och förlust, uppbyggd av stilleben med blommor och rumpor.

Continue Reading

THE SEED

I en nära framtid där företag har tagit över alla naturresurser finns en ensam rebell, Nala, som kämpar för att bryta mot systemets regler.

Continue Reading

Annonser