Country: Norge

VIRGINS4LYFE

Fjortonåriga Astrid och Issi tillbringar sin sista semesterkväll på stranden. Uppdraget är tydligt, särskilt för Issi: att hitta en kille och förhoppningsvis förlora oskulden innan lovet är över.

Continue Reading

ØYET I DET HØYE

Ett porträtt av en ung kvinna vid namn Selma. Hon måste återvända till den lilla ö hon växt upp på – en plats med vilken hon aldrig känt någon tillhörighet. Väl tillbaka träffar hon de som varit hennes vänner och bekanta och konfronterar motvilligt sitt förflutna.

Continue Reading

NO MAN IS AN ISLAND

Efter en dag med bad och drickande vid floden träffar Erffan, Amir och Carlos en man som kallar sig Jesus. Han för med sig ett budskap om tolerans, försoning och broderskap.

Continue Reading

TO PLANT A FLAG

Som förberedelse för månlandningen 1969 skickade NASA en grupp astronauter till Islands månliknande landskap. På sitt högteknologiska övningsuppdrag upptäckte de snart de hinder som uppstår när man stöter på en isländsk fårfarmare.

Continue Reading

GRANATEPLE

Mina, en kurdisk flicka som växer upp i Norge, har indirekt fallit offer för kriget mot
terrorn. Hennes mamma har sagt att hennes pappa rest bort för att köpa nya fotbollsskor, men Mina vet mer om situationen än de vuxna tror.

Continue Reading

ODD ER ET EGG

Odd är livrädd för allt. Men en dag blir han förälskad i Gunn som är både orädd och glad i allt som livet erbjuder. Odds liv vänds upp och ned, och en oväntad händelse gör att han inte längre känner sig rädd.

Continue Reading

ODD ER ET EGG

Odd är livrädd för allt. Men en dag blir han förälskad i Gunn som är både orädd och glad
i allt som livet erbjuder. Odds liv vänds upp och ned, och en oväntad händelse gör att
han inte längre känner sig rädd.

Continue Reading

HUSET PÅ KAMPEN

En man köper ett hus och upptäcker att det redan är bebott. En råtta har bott där sedan länge. Mannen anstränger sig för att få bukt med råttan som i sin tur blir förbryllad av all uppmärksamhet.

Continue Reading

INGENTING TAR NOENSINNE SLUTT

Ebba och Marius är ett par strax under trettio och deras förhållande är fyllt av konflikter trots att de verkligen älskar varandra. Varje nyårsafton försöker de göra slut. Deras historia utgör en melankolisk komedi om kärlek och dysfunktion som sträcker sig över tre år.

Continue Reading

IF I SAY NO

Två unga tjejer befinner sig i den norska utmarken där de utmanar varandra att göra olika saker. Deras känsliga drama, laddat i bild och stämning, intensifieras alltmedan utmaningarna närmar sig gränsen för förnedring och hotar deras respektive integritet.

Continue Reading

Annonser