Country: Schweiz

I SIGNED THE PETITION

En palestinsk man skriver under ett upprop på internet och och börjar omedelbart ifrågasätta sitt beslut. Genom ett samtal med en vän analyserar, dekonstruerar, och tolkar han sitt stöd för kulturell bojkott av Israel.

Continue Reading

LOS QUE DESEAN

I södra Spanien finns en ras bjärt färgade duvor där inte den som flyger snabbast, utan den som är bäst på att förföra honduvorna, och kan flyga längst bredvid dem, står högst i kurs.

Continue Reading

LIVING LIKE HETA

Heta bor med sin säl i ett mycket märkligt hus, fullt av egendomliga rum och ändlösa korridorer. Hela hennes liv kretsar kring noggrant planerade och genomförda rutiner. När det blir oordning i rutinerna börjar Hetas värld falla samman.

Continue Reading

COYOTE

En prärievarg förlorar sin fru och sina barn i en vargattack. Plågad av mänskliga känslor försöker han bearbeta upplevelsen. Vid sidan av sorg och förvirring tar ondskan allt större plats.

Continue Reading

KUAP

Ett grodyngel lyckas på något sätt missa att förvandlas till en groda och lämnas ensam kvar. Men det finns mycket att upptäcka i dammen och våren kommer säkert nästa år också. En liten berättelse om att växa upp.

Continue Reading

TRAUMFRAU

I större delen av sitt liv har Dirk sökt efter sin drömkvinna. Efter flera misslyckade relationer verkar han nu ha hittat sitt livs kärlek. Jenny är vid första anblicken helt perfekt – och ändå fundamentalt annorlunda.

Continue Reading

ANALYSIS PARALYSIS

Anton sitter på en parkbänk och letar efter någon att spela schack med. Samtidigt har någon saboterat trädgårdsmästarens blommor. Det är en händelserik dag i parken.

Continue Reading

NIRIN

Sexåriga Nirin och hans två yngre bröder har blivit lovade en resa av sin mamma. Men resan går inte som Nirin hade tänkt sig.

Continue Reading

MORIOM

”Jag kom från himlen. Jag kom för att förstöra allt ont. Jag är polis. Jag är en blommande ängel. Jag har ett jobb på polisstationen. Jag kommer att straffa dem. Jag kommer att sätta dem i fängelse.” En berättelse om en flicka på landsbygden i Bangladesh och tragedin som förändrade hennes liv.

Continue Reading

Annonser