1. Reginatisdag 25 oktober 17:00

  2. Slottsbiografenfredag 28 oktober 13:00

  3. Slottsbiografensöndag 30 oktober 13:00

NARCISSUS

En ensam kvinna söker sin dubbelgångare. När väl spegelbilden får liv så är det enda hon vill att extrahera sig från sig själv.

MUISTIKUVA

En film om minnen och förändring.

HOME

Medan tusentals män, kvinnor och barn försöker ta sig in i Europa, ger sig en engelsk familj ut på vad som förefaller vara en semesterresa.

PETROVA SUMA

En universell allegori om skillnader berättad i tre färger. En historia om det naturliga och det utestängda, det normala och det ovanliga; en duell mellan inlärda binära positioner.

VINTAGE PRINT

En triptyk av medier över tid blir till en häpnadsväckande upptäcktsresa. Ett fotografiskt landskap animeras till rytmen av syrsornas sång och hoppar fram och tillbaka mellan det filmiska mediet och det digitala.

SOMETHING ABOUT SILENCE

”Du är här för att du är tråkig. Låt den audiovisuella upplevelsen sjunka in i ditt undermedvetna och göra dig mer spännande, mer fashionabel.” Resan tar oss genom gator, klädaffärer, skogar och underliga abstrakta världar.

AU BRUIT DES CLOCHETTES

Saman, 18 år, har länge bott i Batcha bazi-helvetet. Allt förändras när en pojke flyttar in och Saman förstår att pojken är hans ersättare. Deras mästare, Farroukhzad, ber Saman att lära pojken att dansa. En vänskap föds mellan dem och ljudet av klockklangen förändrar deras liv.

Annonser