1. Grandlördag 29 oktober 21:00

  2. Reginasöndag 30 oktober 17:00

JAMIE

Jamie, en tystlåten och ensam kille strax över tjugo, är på en klumpig jakt efter ett fast förhållande. De erfarenheter han har haft med män har hittills bara lett till besvikelser. Men en söndag träffar han Ben och de tillbringar eftermiddagen tillsammans.

MOISES

När en tjej med rädsla för vatten träffar en professionell simmare påbörjar de en märklig process för att bota hennes fobi. Det enda sättet att överkomma rädslan är att gå till botten med den.

AMA

1950: En amerikansk kvinna besöker en japansk kustby med sin man, som är militär, och några vänner. När hon avviker från gruppen träffar hon Namiko, en ung kvinna som ägnar sig åt traditionell dykning.

SU

Su är ung, vacker och framgångsrik. Hon har fått allt hon har önskat sig. Men när hennes gamla vän Quel ringer för att berätta goda nyheter för henne inser hon att det är dags att resa hem och ta itu med ett förflutet som hon har undvikit alldeles för länge.

IF I SAY NO

Två unga tjejer befinner sig i den norska utmarken där de utmanar varandra att göra olika saker. Deras känsliga drama, laddat i bild och stämning, intensifieras alltmedan utmaningarna närmar sig gränsen för förnedring och hotar deras respektive integritet.

1992

Martin är sjutton år och filmar sin vardag med en Hi8-kamera. Han filmar allt och ingenting, sitt rum, världen runt honom. Men aldrig sin pappa. En dag träffar han Dominique, som är tjugotre och ordningsman på skolan.

FLOWERS AND BOTTOMS

En okänd man sitter i ett mörkt rum och tittar på en obskyr film som heter Flowers and Bottoms, en surrealistisk berättelse om längtan och förlust, uppbyggd av stilleben med blommor och rumpor.

Annonser