1. Slottsbiografenmåndag 24 oktober 17:00

  2. Reginatorsdag 27 oktober 19:00

SOMMARNATT

Sommarnatt följer tre unga tjejers förehavanden under en festlig sommarnatt i norra Jämtlandsfjällen. Tjejerna närvarar på en fest i ett stort gammalt hus, där de tidigare ägarna konstigt nog båda var enögda…

JAG VET ATT JAG INTE VET

Vem är jag? Vad vill jag? Vart är jag på väg? Jag vet inte. Jag vet att jag inte vet är en självbiografisk resa, där jag berättar om min barndom, mina föräldrar och en relation som precis tog slut.

SÖMNINCIDENTER

Hans lider av sömnbesvär. Men det finns hjälp att få! En självutnämnd specialist guidar oss genom denna absurda studie i sömn.

MAMMA VET BÄST

Efter att ha träffat sin sons pojkvän för första gången vill mamman ge sin son några goda råd, vilket får oanade konsekvenser för deras relation.

JULY 19

Samma dag som detta filmades på en strand, dödades fyra barn inte långt bort. Polak, en israelisk konstnär, gräver en skyttegrav – precis som han gjorde när han var i armén och precis som hans far, som överlevt ett koncentrationsläger, gjorde före honom.

KROPPEN ÄR EN ENSAM PLATS

Se världen genom en ätstörning. Filmen bjuder in till det förbjudna universum som varje ätstörd döljer för omvärlden. En personlig, intim och rytmisk skildring där huvudpersonen kämpar för att bryta sig ur destruktiviteten trots att den är hennes enda trygghet.

RINKEBYSVENSKA

Skådespelaren Aisatou har anställts för att göra ett voice-over-jobb hos reklambyrån Måns&Petter. Men det går inte riktigt så bra som Aisatou och killarna hade tänkte sig. Tillslut ber dom henne prata rinkebysvenska. Ska hon tillfredställa dem? eller säga ifrån?

Annonser