1. Slottsbiografenmåndag 23 oktober 13:00

  2. Reginaonsdag 25 oktober 19:00

  3. Reginafredag 27 oktober 17:00

ANIMAL YEAR

En berättelse om ödet, inspirerat av personliga minnen. En historia om återvinning, om jordens undergång och en ny början.

THE RABBIT HUNT

Varje helg under skördetiden, när sockerrörsfälten bränns, jagar 17-årige Chris och hans familj kaniner genom eld och sot. Snabbhet, styrka och koordination krävs för att fånga kaniner med bara händerna.

NACHTSTÜCK

På natten samlas skogens djur för att spela, och sätta sitt innersta på spel.

TEZEN

En rastlös dotter möter en ande-fisk som ger henne rent vatten. När hennes familj sedan dricker det utsökta vattnet börjar de misstänka att det finns något annat än ursprunget som är speciellt med vattnet.

WEDNESDAY WITH GODDARD

Ett sökande efter en andlig uppenbarelse leder till romans och förtvivlan.

CALL OF CUTENESS

Trygga bakom våra skärmar, upptagna med den senaste roliga kattvideon, väntar vi oss inte att allt det vi inte får se kan slå tillbaka mot oss. Denna konsumtionsmardröm är en global lekplats utan gränser där kattens kropp blir uppslukad, exploaterad och kontrollerad.

HEYVAN

En man som vill ta sig över gränsen klär ut sig till bagge.

WATER FOLDS

På Jeju-öarna i Korea fortsätter äldre kvinnliga dykare att arbeta på samma sätt som de har gjort sedan de var unga. Dessa kvinnor, som försvinner av naturliga och sociala skäl, vittnar både om livets grundläggande energi och om människan själv.

Annonser