1. Slottsbiografentisdag 24 oktober 21:00

  2. Slottsbiografentorsdag 26 oktober 15:00

  3. Slottsbiografenfredag 27 oktober 13:00

KADAMBARI

Kadambari driver in i sitt undermedvetna, men dröjer sig kvar som en främling vid den latenta ångesten som kvarstår, färgad av förlamningen hos ett upploppshärjat land.

CHARLES

Pojken Charles har vuxenproblem och måste ta hand om sin mamma, som inte tar hand om honom. Han blir mobbad i skolan och för att fly från mobbarna reser han till en parallell verklighet: Grodornas värld.

DAMIANA

En grupp tonåringar hålls fångade under övervakning djupt inne i djungeln. Damiana hoppas kunna komma i kontakt med sin pappa, trots känslan av fientlighet och svek.

THE LEGEND OF RUBY PASHA

Ruby Pasha försvinner från sin pakistanska by efter att hon mördat sin fästman och hans elaka familj som hotat att döda henne när hon bröt förlovningen. Nyheter om hennes agerande sprids globalt, och Ruby blir en revolutionär ikon.

MERYEM

Vi får följa kvinnorna i centrum av kampen mot IS i Kobani. Med ihärdighet och hjälp från amerikanska luftvapnet leder dessa kvinnor kampen för frihet.

AU LOIN, BALTIMORE

Frihet betyder bara en sak för Akro; att åka på sin dirtbike längst gatorna med framdäcket upp mot himlen. Men en natt fungerar inte motorn.

Annonser