1. Slottsbiografenmåndag 23 oktober 21:00

  2. Reginatorsdag 26 oktober 17:00

  3. Reginalördag 28 oktober 17:00

FINAL STAGE

Världen är färgstark. Livet är hårt, modernt och bittert. En tonårspojke i ”Europas största shoppingcentrum” gråter över någon. Han känner på sig att någonting är fel. Brutalitet, sorgsenhet och konsumtionsgrad.

PFERDEBUSEN

Bitar av människokroppar och djurkroppar utvecklas i sensuellt och symboliskt samspel. Psykosexuella fantasier och ambivalenser blir till en parad av rädslor och passion, begär och hämningar. Sedan kommer ykten: ut ur bilden, mot friheten.

EL SUEÑO DE ANA

Hon hann inte berätta allt för sin älskare, för hon lämnade jorden alltför tidigt. Filmens skarpa former står i motvikt till de djupa känslorna och sårbarheten i detta farväl till en älskad

CIPKA

En flicka tillbringar kvällen ensam hemma. Hon bestämmer sig för att njuta lite på egen hand men det går inte riktigt som planerat.

MAGIC MOMENTS

-Varför går vi på gräset? – Så att vi trampar i all tursam hundskit. Medan föräldrarna kämpar för att tjäna pengar, tar systrarna hand om varandra. De kanske redan har vunnit över livets skit, tack vare det starka bandet dem emellan.

SUPER TABOO

På en bänk, vid sidan av en flod, sitter en man och läser högt ur en pornografisk bok. Gradvis introducerar han en surrealistisk och erotisk värld, där fantasierna kommer till liv och orgierna tar fysisk form. Baserad på en bok från 1980 utforskar filmen frågor om moral, tabun och censur på en delad bildruta.

Annonser