1. Reginatisdag 24 oktober 19:00

  2. Slottsbiografentorsdag 26 oktober 11:00

  3. Grandlördag 28 oktober 17:00

COPA-LOCA

Det här är berättelsen om Copa-Loca, en övergiven grekisk hotellanläggning. Paulina är flickan i centrum av Copa-Loca. Alla bryr sig om henne och hon bryr sig om alla – på alla upptänkliga sätt.

MÅSØ – GOS LEAT DON?

En ung flicka upptäcker en familjehemlighet och nu måste hon hitta sitt sätt att hantera den.

MARTIN PLEURE

Martin gråter. Han är ensam. Han vaknar en morgon och alla hans vänner är borta. Försvunna. Han ger sig ut för att leta efter dem. En berättelse om kärlek och sorg, helt baserat på material från dataspelet Grand Theft Auto 5.

EM BUSCA DE TERRA SEM MALES

I utkanten av Rio de Janeiro har den landlösa ursprungsbefolkningen byggt sina hem. Barn växer upp mellan gamla traditioner, som Guaranispråket, och kultur musik som rapmusik. En pågående tvångsförflyttning kan få dem att ge sig av för att leta efter ”landet utan ondska.”

KÖTU KIZ

En liten tjej med stor fantasi. Hon tänker ofta på hur lycklig hon var i farföräldrarnas by, men under en sjukhusvistelse hinner de mörka och skrämmande minnena i kapp henne. Bit för bit klarnar allt upp.

AIN’T GOT NO FEAR

En grupp vänner i tidiga tonåren växer upp i industriella Englands obygd. De sjunger med i det förkrossande demoleringsljudet från kraftverket som sprider arbetslöshet i byn. De iscensätter ett låtsasupplopp i skogen och rappar om sin barndom och framtid.

AMOR

Fyra tonårstjejer ska gå på fest, men efter en dag när var och en har gjort något de inte var redo för, är festa det sista de har lust till.

Annonser