1. Reginatisdag 24 oktober 17:00

  2. Slottsbiografentorsdag 26 oktober 13:00

  3. Slottsbiografenfredag 27 oktober 15:00

BUDÈJIMAS

Det är en varm sommardag och far och son försöker få modern att ha det bekvämt under sina sista timmar. De två männen gör allt i sin makt för att inte erkänna för sig själva att det inte finns något mer de kan göra.

ARMAGEDDON 2

Internet på Kuba är väldigt långsamt. Filmer, tv-program och information delas på externa hårddiskar, via ett mediadistributionssystem på svarta marknaden som går under namnet “veckopaketet”.

APRÈS LE VOLCAN

Jorden skälver, aska faller från himlen och brandmännen har svårt att tämja den eld
som härjar. Byborna bestämmer sig för att söka skydd i skogen. Omringade av vilda djur börjar de ett nytt liv.

CREAM

Mänsklighetens dåliga sidor visar sig i ett mysigt väntrum på en läkarmottagning där några av patienterna njuter av varsin glass.

FOX

Aten, Grekland. Det är mitt i en värmebölja och Stephanos lyssnar på rap och tränarsamtidigt som hans mamma planerar dagens aktiviteter. Efter ännu ett bråk dem emellan lämnas Stephanos ensam hemma med uppgiften att ta hand om sina två yngre syskon och familjens hund Lucy. Under dagen blir Lucy sjuk.

VULKANSZIGET

På en ö mitt ute i havet är det fortarande naturens lag som gäller. En ung tigerhona lever i harmoni, både med sig själv och med naturen. Hennes gryende femininitet uppmärksammas av en äldre tigerhanne och hon blir allt räddare för hans intensiva uppvaktning.

JODILERKS DELA CRUZ, EMPLOYEE OF THE MONTH

Jodilerks jobbar sitt sista pass på bensionstationen. (Natten är fortfarande ung, bara så att du vet)

Annonser