1. Fyrisbiografenfredag 27 oktober 23:00

  2. Fyrisbiografensöndag 29 oktober 17:00

HARD WAY

En film om hårda män med hårda känslor och veka sångröster. Jake förlorar sin bästa vän Zach i en S.W.A.T-operation nära Detroit. Åtta månader senare försöker Jake och hans gäng få tag på ”The Mother” — terroristen som är ansvarig för Zachs död.

SMEAR

Chloe skulle bara gå till gynekologen för ett rutinmässigt cellprov. Resultatet var inte det väntade.

ESCARABANA

Hunger, dimma, flykt. En historia om ett par som är fast i evigheten, om ett oändligt sökande efter naturen, att köra i Cadillac och fly från solen.

NOTHING TO DECLARE

En bekymmerslös backpacker återvänder hem på julafton, men ingen är hemma. Hans förvirring förvandlas till skräck när han hittar sin familj död. Han upptäcker snart att han är ansvarig och att hans egen död, tillsammans med resten av mänsklighetens, nu är nära förestående.

16.03

En tjej kliver in i sin bil, efter att ha tillbringat natten med en man, och kör iväg. En stock blockerar vägen och hon stannar bilen, kliver ut och flyttar stocken till vägkanten. En lastbil närmar sig bakifrån varför hon kör iväg för att inte blockera vägen, men lastbilen följer efter henne.

SPIRITUS LEPUS

Djupt nere, gömt i den mystiska underjorden, finns ett smutsigt operationsrum. Där kämpar sex kaninhumanoidkirurger för att rädda livet på en trasig själ. Men kommer deras oortodoxa tekniker avslöja deras bristande förståelse för mänskliga känslor?

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe