1. Fyrisbiografenlördag 28 oktober 23:00

  2. Fyrisbiografensöndag 29 oktober 21:00

HOME EDUCATION

En kontrollerande mor har övertygat sin frågvisa dotter om att hennes döda far kommer att återuppstå om de bara saknar honom tillräckligt mycket. Men bara innan han börjar ruttna.

FRAMED

En man vänder sig till lagen för att få hjälp. Han vill anmäla de missförhållanden som han varit med om: sin födelse, och sitt tvångsarbete. Detta är en noir-influerad animation som undersöker en individs roll i samhället.

ALL SMALL BODIES

Denna feministiska sci-fi-version av Bröderna Grimms Hans och Greta utspelar sig i en avlägsen framtid bland ruiner efter en global katastrof, och är en avslöjande skildring av missbruk av teknologi och historieskrivning.

THE CLIP

Alva är en tonårstjej som en kväll får en länk skickad till sig. Länken visar hennes framtida död, och hon får bråttom att försöka fly.

THE STUNT MANUAL

När Ben köper en Mustang, årsmodell 1968, från en lokal bilhandlare vänds inte bara hans liv, utan också Los Angeles poliskår, upp och ned.

FÖLDIEK

Den tolvåriga Ábel ställs inför faktumet att hans föräldrar lever i två helt olika galaxer i universum och han måste bestämma vilken han tillhör.

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe