1. Fyrisbiografenlördag 28 oktober 13:00

WANNABE

Coco är 17 år och önskar desperat att hon vore känd även om det verkar som att hon saknar den nödvändiga talang som krävs. Hon är villig att göra vad som helst för att undvika att bli en loser och skolkar från skolan för att gå på provspelningar, musikvideoinspelningar och för att filma Youtube-videor. Den ena förnedringen avlöser dock den andra och hon har snart nått sin gräns. Genom sin ”Coco Channel” försöker hon öka sitt genomslag på internet och skapa den framgångsrika, självsäkra karaktär som hon önskar att hon var.

JEUNES HOMMES A LA FENETRE

Två grafiska designers börjar av misstag leka med en tom scanner. De vågar utmana sina föreställningar och efter ett tag börjar de öppna sig för varandra och släpper taget om sig själva.

LOS DESHEREDADOS

Los Desheredados handlar om regissörens far som står inför slutet för familjeföretaget. Pere Ferrés är 53 år och äger ett litet bussföretag. Brist på pengar tvingar honom att köra kunder som förstör hans fordon på väg till svensexor, men han är fast besluten att inte förlora sin värdighet.

COPA-LOCA

Det här är berättelsen om Copa-Loca, en övergiven grekisk hotellanläggning. Paulina är flickan i centrum av Copa-Loca. Alla bryr sig om henne och hon bryr sig om alla – på alla tänkbara sätt.

LOVE

I ett avlägset solsystem illustreras olika sorters kärlek. Gravitationen och ljuset leder till förändringar i atmosfären som får planetens invånare att föras samman på olika sätt.

Annonser

  • Ekologiskt te från Pekoe