1. Slottsbiografenonsdag 24 oktober 15:00

  2. Slottsbiografentorsdag 25 oktober 21:00

  3. Grandfredag 26 oktober 21:00

O ORFÃO

Jonathan har blivit adopterad, men måste återvända till barnhemmet eftersom han är “annorlunda”.

КАМЕШКИ

Jag hittar ofta fotografier av främlingar på gatan.

ГИМНЫ МОСКОВИИ

En resa till planeten Muscovy, en uppochnervänd tvillingstad till Moskva. Kameran reser genom 1900-talets arkitekturstilar i huvudstaden och ackompanjeras av musikaliska teman från Sovjets nationalsång.

THIS MY FAVORITE MURAL

En tysk amatörfilmskapare uppslukas av en muralmålning på en däckverkstad. Hon bestämmer sig för att hitta konstnären och gör sin första dokumentärfilm. Ju mer hon undersöker detta vardagliga ämne, desto mer trasslar hon in sig i ett nät av däckverkstadsmysterier.

CADAVRE EXQUIS

En visuell, akustisk och doftande ballad förmedlad genom en enögd hunds irrfärder. På gamla Hanois smala, labyrintliknande gator blandas vardagsliv och legend till rytmerna från Hat Xam, Vietnams blues.

سنة، زي النكبة١٠٠ أبوكي خلق عمره

En palestinsk mormor återvänder till sin hemstad Haifa med hjälp av Google Streetview, som i dag är det enda sättet för henne att besöka Palestina.

TAKING STOCK

Utifrån sina misslyckade försök att skapa lönsamt stockfoto reflekterar en filmskapare kring det absurda, vardagliga och komiska i att vara fast i sitt eget huvud som självanställd frilansare utan jobb.

TARIKI

Klockan är några minuter efter midnatt, och den unga kvinnan inser att hennes partner har försvunnit efter att de har haft sex. Hon blir orolig och går ut och letar efter partnern på de mörka gatorna.

Annonser