1. Slottsbiografenmåndag 22 oktober 19:00

  2. Reginatorsdag 25 oktober 19:00

  3. Reginalördag 27 oktober 17:00

32-RBIT

Min mormor var övertygad om att det enda djuret som gör samma misstag två gånger är människan. En kort essäfilm om mitt eget internet, en parallellvärld där minnesförlust, fel, övervakning och beroende fläckar allt och alla.

SELLŐK ÉS RINOCÉROSZOK

Åttaåriga Matilda ser minnen av sin familj i surrealistiska syner: hennes liv är fullt av groteska, bisarra, kärlekshungriga varelser. Händelser i nuet och det förflutna förändras ständigt. Berättelsen ramas in av en atmosfär som präglas av längtan, åtrå, passion och sorg.

MOULINET

Vissa saker har vi en naturlig förståelse för och andra begriper vi inte hur mycket vi än försöker.

(FOOL TIME) JOB

Pedro har fått jobb. En sällsynt händelse i dessa kristider. Det är goda nyheter för honom och hans familj. Det är klart, jobbet är rätt märkligt… Men det viktiga är att man har ett jobb… Eller?

TELEFONUL

Ett telefonsamtal, ett badrum och en kvinna i skärningspunkten mellan världarna.

CEVA

Allt som går att undvika under en livstid kan senare bli byggstenar i livet efter detta. Här måste rädslor mötas och resor företas tillsammans med ens skugga.

BAVURE

Filmen tecknar ett porträtt av människan, från skapelsen till medvetenheten om universums mysterier. Den är en metafor för världens skapelse och en liknelse av den konstnärliga processen.

SOLAR WALK

En resa genom rymden och skapandeprocessen i ett animerat kosmiskt kaos.

Annonser