1. Fyrisbiografenfredag 26 oktober 23:00

  2. Fyrisbiografensöndag 28 oktober 17:00

ROBOT & SCARECROW

En modern saga om kärlek på festival. En robotpopstjärna flyr från sin ägare, rakt i armarna på en fågelskrämma. De sveps ut i natten av musik och magi.

NEON

I en förgiftad värld återstår bara ett fåtal fickor av civilisation. Några människor måste offras för att kunna karva ut säkra färdvägar mellan de överlevande grupperna. En av dem ger sig på en halsbrytande kapplöpning för att rädda sitt eget liv.

THE REPLACEMENT

En dödssjuk man bestämmer sig för att ersätta sig själv med en identisk cyborg. Men när bytet närmar sig börjar han fundera över om det är rätt mot hans ovetande fru.

KONTROLLØREN

Lycka är en begränsad tillgång och måste därför övervakas noga. Alla medborgare får varje månad en noga uppmätt ranson flytande lycka intravenöst. Överanvändning bestraffas. När makthavarna inför det hårdaste straffet man kan föreställa sig ställs kontrollören Albert inför ett omöjligt val.

CUÁNTO. MÁS ALLÁ DEL DINERO

I en nära framtid är det möjligt att köpa och sälja minnen. Vi möter Lucia, en ung, förmögen kvinna som lever ett avundsvärt liv.

YONDER

Sedan bomberna föll, för många år sedan, har Nathan inte sett en levande själ. Hans värld verkar tom, men han är inte ensam.

Annonser